Okategoriserade

Inför boksläpp

Nu var det länge sedan jag skrev ett inlägg här på ”Rösten inifrån”. Orsaken till det är att jag varit upptagen med att skriva och göra klart min snart kommande debutbok ”Att orka lite till”.

I den kommer jag göra en resa tillbaka i tiden till min traumatiska uppväxt med övergrepp och andra upplevelser som brännmärkte mig. Läsaren följer mig upp till högre tonåren där jag som nittonårig gjorde mitt första suicidförsök och hamnade inom psykiatrin.

Här började kampen om att överleva, återigen, om att kämpa mot okunskap om trauma, oförstående läkare och ovilligheten att vårda o ge adekvat traumabehandling. Jag kommer citera journalanteckningar som kommer avslöja bisarra händelser och ett fruktansvärt bemötande. Allt finns svart på vitt. De har själva dokumenterat sina egna övergrepp!

Jag har inte fått datumet för boksläpp än och väntar med spänning på det. Just nu är mitt manus hos förlagets formgivare.

Snart kan du köpa ett eget exemplar av boken ”Att orka lite till” av Bianca Zenonsson. Det kommer finnas en pocketbok, e-bok och ljudbok och ska säljas hos alla bokhandlare och streamingtjänster. För ett signerat ex kontakta mig. För mer nyheter om detta, följ min blogg för boken Www.biancazenonsson.wordpress.com eller titta inom Instagram på kontot @ att.orka.lite.till

Annons

En kommentar på “Inför boksläpp

  1. Ska bli så kul att äntligen läsa din bok för att du lyckats skriva den, misstänker dock att jag kommer må illa under tiden för vad som hänt dig inom dagens och gårdagens psykiatri

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s